NewsCat TV s'ha transformat!

Hàbitat TV és el canal de comunicació multidigital de la Fundació Habitat 8 Impuls. Un instrument essencial, en plena era digital i de globalització, per transmetre de forma rigorosa i reflexiva un precís criteri editorial relatiu a tot allò que afecta al medi en què es desenvolupa la vida de les persones; conscients que aquesta se sustenta sobre la inherent fragilitat de tot sistema democràtic.
 

imatge_fons_ítaca.jpg

Hàbitat TV proposa un permanent observatori equilibrat sobre aquest medi i el seu entorn -potser antagònic a vegades- constituït per contingències com el medi ambient, la construcció, l’arquitectura, l’urbanisme, la salut, les relacions ideològiques de poder, l’economia circular o la recuperació del patrimoni, entre altes. El canal també ofereix anàlisis transversals d’aquestes a partir d’un ampli ventall de programes per fer visible una perspectiva del nostre ecosistema social i cultural més real i més sòlida.
 

​FÒRUM DE L'HÀBITAT

DEBATRE, COMPARTIR I REFLEXIONAR PER FER FRONT A L'EMERGÈNCIA HABITACIONAL, SOCIAL I CLIMÀTICA

Organitzat per la Fundació Hàbitat 8 Impuls, el 1r Fòrum de l'Hàbitat és una complerta jornada de debats entorn al coneixement, la comunitat i la inclusivitat, que ha comptat amb la participació de reconeguts experts. 

Reivindicacions: dret a l'habitatge, dret públic a la ciutat, "l'urbanisme invisible", la utilització de materials de construcció que no contribueixin a l'escalfament global, entre d'altres. 

La 

Fundació

"Impulsem projectes pel bé comú i l’economia solidària amb l’objectiu que la ciutadania assoleixi els drets fonamentals per una societat justa on totes siguem iguals davant la llei, gaudim de la llibertat de pensament i fem possible la fraternitat econòmica."