• Namar Alimbau

Ricardo Lameira ens explica la seva experiència durant el confinament #Brasil

Parlem amb en Ricardo Lameira a "Diàlegs en temps de confinament", que viu actualment a Sitges (Barcelona), però és de Rio de Janeiro. Treballa al sector de la restauració.

Sensacions: inici complicat, "sentint-se pressoner".


La pandèmia també ha estat positiva: molta gent d'arreu del món s'ha posat en contacte amb ell, preocupats, davant la situació de pandèmia. S'ha sentit acompanyat d'aquesta forma en la distància, podent parlar amb els seus.


Es comunica cada dia amb la seva família, i ens explica una mica la situació que viuen a Rio: hi ha alguns que treballen i procedeixen amb normalitat, i d'altres que es troben a casa en situació de quarentena. Els familiars que treballen, comenta en Ricardo, viuen una situació complicada.


"A Brasil, com a molts altres països, no pensàvem que ens arribaria. Molta gent va pensar que la pandèmia no era res seriós."


El titular del Ricardo per la #COVID19 i el confinament: "Viu i deixa viure"

-------------
Hablamos con Ricardo Lameira en "Diálogos en tiempo de confinamiento", que vive actualmente en Sitges (Barcelona), pero es de Río de Janeiro. Trabaja en el sector de la restauración.


Sensaciones: inicio complicado, "sintiéndose prisionero".


La pandemia también ha sido positiva para Ricardo: mucha gente de todo el mundo se ha puesto en contacto con él, preocupados, ante la situación de pandemia. Se ha sentido acompañado de esta forma en la distancia, pudiendo hablar con los suyos.


Se comunica a diario con su familia, y nos cuenta un poco la situación que viven en Río: hay algunos que trabajan y proceden con normalidad, y otros que se encuentran en casa en situación de cuarentena. Los familiares que trabajan, comenta, viven una situación complicada.


"Yo sólo pido a Dios que la gente tenga esta conciencia, [para] mirar el mundo, cuidar de nosotros mismos... hacer nuestra parte aquí en la Tierra y que esto no se repita más."


El titular del Ricardo para la #COVID19 y el confinamiento: "Vive y deja vivir"

1 vista0 comentarios